Tervetuloa blogiini viihtymään

tiistai 23. lokakuuta 2012

uunipata lampaasta

Noita ruokarajoitteita on nykyisin minulla niin valtaisasti, että alkaa olla helpompi luetella ne mitä saa syödä kuin ne mitä ei saa syödä. Aika usein laitan ruokaa silleen, että minulle on oma ruoka ja muulle perheelle oma. Joskus kuitenkin haluaa päästä helpommalla ja suunnitella sellaisen ruuan mikä sopii kaikille sama. Ja koska lampaanliha on yksi niitä harvoja lihoja joita minäkin saatan hiukan syödä tein siitä sitten padan uuniin.


Lampaan lihaa (potkaa tms.)
porkkanaa
bataattia
perunaa
suolaa
mustapippuria

Ensin kypsytin lihaa uunissa 150 asteessa noin 1½ tuntia ja sen jälkeen putsasin lihat luista ja laitoin takaisin pataan. Kuorin ja pilkoin juurekset ja lisäsin myös ne pataan sekä mausteet. Laitoin uuniin 175 asteeseen noin tunniksi ja hyvää tuli.


 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti