Tervetuloa blogiini viihtymään

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Gluteiniton Porkkanakakku

Tein myös porkkana kakun ja siinä yhdistelin useamman reseptin yhteen.

Pohja:
5    dl gluteenitonta jauhoa ( laitoin 3 dl sunnuntain gluteinittomia jauhoja ja 2 dl perunajauhoja)
2     tl  leivinjauhetta
5    dl  porkkanaraastetta
3    dl  sokeria
4         kananmunaa
1½ dl  öljyä

Kaikki aineet sekoitetaan ja kaadetaan voideltuun kakkuvuokaan. Halusin tästä matalan niin laitoin sellaiseen n. 40 cm kakkuvuokaan.  Paistetaan 175 astetta n.40-60 min.
Jäähdytetään. Kumotaan kakku tarjoilulautaselle.


Kuorrutukseen:
200 g  tuorejuustoa
2    dl  kermaa
1    dl tomusokeria tai maun mukaan
          vaniljaa

Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto sekä tomusokeri ja vanilja siivilän läpi. Levitä jäähtyneen pohjan päälle.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti