Tervetuloa blogiini viihtymään

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäsipäivän ruoka

Eilen meillä oli ruokana porsaan ulkofilettä, kermaperunoita, valkosipulihunjaporkkanat, vihannespaistos, tomaattivuoka, salaatti ja tsatsikia. Maukasta oli ja tuli kai liikaa taas syötyä.








Tsatsiki;

2     dl      maustamatonta jogurttia
1-3           puristettua tai raastettua valkosipulinkynttä
1    rkl      sitruunanmehua
½     tl      suola, sokeria
1              kurkku raastettuna

Valuta jogurtti suodatinpussissa niin että herat lähtee pois. Kun jogurtti on valutettu sekoita kaikki aineet sekaisin ja anna maustua jääkaapissa jokusen tunnin mieluiten seuraavaan päivään.





Tomaattipaistos;

Tomaattia
Sipulia
Vuohenjuustoa
Juustoraastetta
Suolaa

Siivuta tomaatit siivuiksi, kuullota sipulit pannulla. Lado tomaatit, sipuli ja vuohenjuusto vuorotellen uunivuokaan. Mausta suolalla ja laita juustoraastetta paistoksen päälle. Paista 200 asteessa noin 20-30 min.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti