Tervetuloa blogiini viihtymään

lauantai 31. maaliskuuta 2012

Karitsa pata 2

Minä kun teen tuota ruokaa lähinnä niin miten parhaiten tuntuu eli ilman reseptejä on meillä usein ihan uudenlaista ruokaa. Toki on ne perus ruuat jotka tehdään aina samalla tavalla. Kuitenkin kaikenlaisia kokeiluja on. Karitsa on viimeaikoina ollut meillä aikas yleinen raaka-aine, kun sitä lihakauppialtamme niin helposti saa ja perhekin sitä mielellään syö. Tälläkertaa pata syntyi näistä aineksista.

500 g     karitsan niskaa ja lapaa
              vettä
10          pieniä sipuleita kokonaisina
5            valkosipulin kynttä
2            porkkanaa
              ruususuolaa
 2 dl       tomaatti murskaa



Laita karitsat uunivuokaan ripottele suolaa mielesi mukaan. Lisää vettä niin että lihat peittyvät. Laita liha uuniin noin 1½ tunniksi 175 asteeseen. Ota karitsa pois uunista ja putsaa luut pois. Laita lihat takaisin pataan ja lisää muut ainekset joukkoon. Hauduta uunissa niin että kaikki ainekset on kypsiä.
Maistuu herkulliselta keitetyn riisin kanssa.





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti